Välj en sida

Tjänster

Vårt dagis & pensionat

Lindfjäll Hundpension & Dagis erbjuder både pensionat och dagis för hundar. Vår personal har erfarenhet av hundar och gedigen kunskap därtill. Inom personalen har vi kunskap kring hundar som art, olika raser, dess beteendebehov och vad vi behöver erbjuda hundarna för att de ska må bra. För oss är det nämligen viktigt att våra pensionat- och dagishundar är trygga och mår bra hos oss, det är vad vi strävar efter i vårt arbete.

Hunddagis

Vårt hunddagis är ett ställe där er hund kan spendera dagarna medan ni är på jobbet, skolan eller liknande. Hos oss kommer er hund få sina behov tillgodosedda, har hunden något specifikt behov tar vi självklart hänsyn till dessa. Det är ni som väljer hur många dagar i veckan och hur långa dagar er hund ska vara hos oss. Hunddagiset står öppet under dagtid på veckodagar.

Hundpensionat

Hundpensionatet står öppet för längre vistelser, dag- som nattetid. På pensionatet ser vi till att tillgodose hundens behov, givetvis också om de har speciella behov. Hur lång vistelsen blir är något vi tillsammans kommer överens om. För oss är det viktigt att era hundar trivs bra hos oss och att ni känner tillit till oss, därför har vi gärna kontakt under tiden er hund är på pensionatet.